Happy Healings

Vad ar Reiki?

Energi fältet i och runt vår fysiska kropp kan påverkas av negativa tankar eller känslor, och kan då bli tung och igensatt.

Reiki helar genom strömmar genom de drabbade områdena och laddar dem med positiv energi, höjer den allmänna vibrationsnivån som orsakar den negativa energin och får den att lämna kroppen.

Rensande, rätande och helande energivägar som Reiki medför tillåter livskrafterna att flöda på ett mer naturligt och mer sunt sätt.


Läs mer om Reiki i den artikeln (på engelska) jag skrev för Awakening People!

Vad kunder sager

Din energi nådde mig på ett bra sätt. Har inte förväntat mig att min axel skada kommer mirakulöst försvinna då det är nåt som läkare säger kan sitta kvar upp till 2 år. Dock allmänt mår jag jättebra. Tacksam.

Emma    (distans behandling)

Med mina ögon stängda, jag hade en underlig upplevelse: Jag såg en lång kedja av kvinnor som höll handerna, gick tillbaka till kvinnor som levde i grottor och fram till Julia. Efter sessionen kände jag helt utvilad,
som om pånyttfödd.

Piera

Läs fler referenser 

 

Alla kan njuta av den otroliga livsenergi som omger oss, och arbeta med den för att känna sig mer balanserad, full av energi, och totalt sett gladare.
Jag hjälper dig komma åt den energi genom Reiki, så du kommer att känna dig som den fantastiska person som du är.

Ring mig eller boka på nätet för ett möte eller för en distans behandling. Energi känner inga gränser.

Jag också ger Reiki initiering så kan du ge Reiki behandlingar till dig själv och till andra.

JuliaJulia Wolf - Reiki, Coaching, Tarot

julia@happy-healings.com
Phone & Whatsapp:
+46 (0) 76 903 08 01

Online sessioner på Zoom,
Fysiska sessioner i Stockholm & Vallentuna.

Det är viktigt att inte ha särskilda förväntningar på resultatet av att ta emot Reiki; läkning sker men det kan hända på oväntade sätt.

Reiki helanden är inte en ersättning för medicinsk diagnos och behandling, och inga medicinska påståenden görs om dessa behandlingar. Personer med allvarliga tillstånd bör rådgöra med sin läkare först och sedan överväga energihealing som komplement i ett globalt hälso/vårdprogram.

Happy Healings logo